Librarii din Bucuresti pe care sa le vizitezi

In Bucuresti exista multe librarii pe care merita sa le vizitezi si ne-am propus ca in acest articol sa adaugam o mare parte dintre acestea. Cum s-ar putea ca nici noi sa nu fi descoperit o parte dintre ele, orice ajutor in comentarii cu privire la librariile care ar trebui sa faca parte din aceasta lista este bine venit.

Carturesti Carusel

Carturesti Carusel este de departe cea mai instagramabila librarie din Romania. Situata in Centrul Vechi, aceasta atrage privirea multor turisti, dar si a multora dintre locuitorii orasului.

Antic ExLibris

ExLibris este o librarie foarte cunoscuta in randul pasionatilor de carti deoarece ofera preturi foarte bune si are o gama larga de produse.

Humanitas Cismigiu

Libraria Humanitas de la Cismigiu este situata la parterul Hotel Cismigiu, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care este asa de populara.

Kyralina

Kyralina este o librarie din Bucuresti specializate in carti scrise in franceza si germana. Din acest motiv nu este foarte populara si nu multi ii trec pragul.

Librarium

Librarium este combinatia perfecta intre librarie si magazin de sunveniruri.

Carturesti

La fel ca libraria mentionata mai sus, si Carturesti ofera o larga varietate de carti, dar si de suveniruri si alte accesorii de birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *