Misterele lumii dezvaluite prin carti

De cand a luat nastere omenirea, oamenii au ajuns rapid la concluzia ca Universul are mereu cevade ascuns, tot timpul ceva ce mai trebuie descoperit si asa mai departe. Si eu sunt omul care iubeste misterele si am citit, pana in prezent, o gramada de carti pe aceasta tema. Recent, insa, am descoperit un autor exact pe gustul meu: este vorba despre Radu Cinamar, omul care isi fascineaza toti cititorii cu ineditul subiectelor abordate, de natura ezoterica si spirituala, si datorita acuratetei cu care acestea sunt descrise cu lux de amanunte care te lasa mut/a de uimire. Iata care sunt volumele pe care merita sa le citesti si care poarta semnatura acestui autor:

  • Viitor cu cap de mort – In culisele puterii;
  • 12 zile – O initiere secreta in taramul tainic al zeilor;
  • Misterul din Egipt – Primul tunel;
  • Pergamentul secret – Cinci tehnici initiatice tibetane;
  • In interiorul Pamantului – Al doilea tunel;
  • Geneza uitata;
  • Cristalul eteric – Al treilea tunel.

Iata ce ne spune autorul despre cartile sale: ‘’ Puse pe fundalul fictiunii, evenimentele relatate in cele sapte volume ale seriei de autor aparute la Editura Daksha ridica semne de intrebare cu privire atat la trecutul, cat si la viitorul omenirii. Actiunea se imbina elegant cu fine observatii de ordin psihologic si spiritual, care pot fi interpretate si ca solutii practice si eficiente pentru o viata mai buna. Descrierile remarcabile ale unor realitati din trecutul indepartat al istoriei si mai ales claritatea cu care sunt expuse anumite aspecte initiatice fac din aceasta serie o bijuterie a cunoasterii ezoterice.’’

Atentie! Cartile pot avea un continut sensibil pentru unele persoane, asa ca daca stiti ca nu puteti asimila informatia macar ipotetic, este de preferat sa va orientati catre alte genuri literare. Dar ca si fapt divers, cartile abordeaza subiecte interesante, captivante, care sigur va vor starni macar curiozitatea din viziunea autorului, pe care a vrut sa o transmita si publicului sau. Sunt multe mistere pe care lumea le-a avut, le are si le va avea, dar o mica parte dintre ele sunt explicate in cartile acestui autor, care si-a dedicat toata viata deslusirii acestora. Cu siguranta merita citite pentru efortul care a fost depus, astfel incat aceste carti sa vada lumina zilei. Pentru cititorii care isi doresc un mix interesant de analize psihologice si sociale, informatii ezoterice, toate combinate intr-o ordine cronologica clara, presarate cu detalii si note explicative, seria acestor carti este cea mai buna alegere, clar.

Partea si mai buna este ca volumele nu sunt nici scumpe, deci cu o investitie de maxim 250 de lei, va puteti bucura de o serie de carti fascinante si captivante in acelasi timp, care vor completa minunat biblioteca personala, care va fi mai bogata cu 7 volume unice, inedite si misterioase. Cartile acestui autor nu capteaza atentia cititorului, ci o ‘’fura’’ de la prima si pana la ultima fila – atat sunt de interesante informatiile care ne sunt transmise prin intermediul acestora. Recomand cu cea mai mare incredere aceasta serie de carti, pentru ca este o investitie care merita (toate cartile sunt o investitie care merita, deci nu regretati niciodata daca ati cumparat o carte, pentru ca doar citind ne vom imbogati cultura generala).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *