Trenduri in materie de incaltaminte de dama

Cel mai nou trend în materie de încălțăminte de damă este să porți cizme pe piciorul gol, asortate la rochițe lejere și fuste mini.

Partea bună este că designerii au conceput modele pentru orice gusturi, așa că aveți de unde alege: de la modelele de cizme inspirate de stilul grunge și cele cu platforma masivă, până la “ciorapii” prinși pe platforme subțiri.

Am putea chiar spune, că ultimul tip de cizme menționat face ravagii printre fashionistele din întreaga lume, care au preluat rapid sugestiile stiliștilor, adaptându-le personalității lor, după cum stau mărturie o multitudine de poze pe rețelele pinterest și instagram.

Dintre acestea, modelele de cizme-ciorap cu cea mai mare priză la public se pare că sunt cele care beneficiază de o cromatică în nuanțe aprinse sau cu print multicolor. În comparație cu cizmele purtate iarna, perechile de vară au o lungime maximă.

O altă tendință în vogă o reprezintă încălțămintea cu multe împletituri și curelușe.

Dacă te atrag împletiturile, poți opta pentru sandale împletite cu talpa plată sau pentru săndăluțe din piele cu toc, cui mic și curelușe subțiri. O propunere inspiratăa sunt acele sandale care se închid în T, deoarece sunt mai comode, în ciuda tocului înalt.

Creatorii de încălțăminte s-au orientat și către accesorizarea cu șireturi de diverse culori sau fabricate dintr-o varietate largă de materiale, de la piele până la lac sau imitații de piele. În continuare, pantofii cu print reptilian rămân un must-have al sezonului.

În ceea ce privește un outfit de seară, vă recomandăm modele cu toc subțire, stabil, accesorizate cu elemente decorative diverse, în funcție de propriul stil: panglici, funde sau curelușe.

Preferința stiliștilor pentru efectele metalice se poate observa și în materie de încălțăminte damă de vară, nu doar pentru machiajul ochilor, unghii sau genți. Fie că optezi pentru noile platforme cu talpa joasă – flatform, cele plate sau pentru tocuri înalte, vei fi în pas cu moda purtând, de pildă, sandale argintii ori bronze. În plus, cu siguranta ținuta dumneavoastră nu va trece neremarcată, dacă adăugați o pereche de platfome transparente.

Un mic sfat: alegeți un model care mizează pe transparență în partea superioară, sau un model cu toc sau platforma ce dau iluzia plutirii în aer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *